Design By Tonje

Design By Tonje er et interiørfirma som hjelper til med å realisere drømmehjemmet eller arrangementet ditt. Tjenestene som tilbys er interiørdesign, boligstyling og arrangementsdekorasjon. Se tjenester for mer informasjon. Firmaet drives fra Kongsvinger, men kunder fra hele landet kan ta kontakt. Det meste av kontakt foregår online eller via skype. Firmaet drives av Tonje Lyseng.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Helt siden jeg var liten jente har jeg elsket å være kreativ. Det startet med å fargelegge, male, klippe og lage ulike dekorasjoner. På barneskolen bestemte jeg at jeg ønsket mørkeblått rom med lyseblå stjerner(takk mamma og pappa for at jeg fikk lov!).  Etter å ha tilbragt et år i USA som utvekslingsstudent ble jeg enda mer åpen for å velge en annerledes og spennende karrierevei. Vertsfamilien jeg bodde med i USA driver sitt eget interiørfirma, og jeg syntes det var fantastisk å se hvor langt de har nådd fra å ha startet med utsalg i kjelleren. Vel hjemme i Norge fullførte jeg videregående skole, og startet på Høyskolen. Først fullførte jeg en bachelorgrad i vernepleie, før jeg endelig tok steget med å utdanne meg til interiørdesigner. Spol frem til juni 2017 og jeg sto ferdig utdannet med vitnemål i hånda.

Jeg bor i Kongsvinger-området sammen med ektemannen min Vegard og retrieveren vår Tidus. Etter å ha bodd et par år i rekkehus har vi sommeren 2019 kjøpt oss enebolig, og jeg gleder meg til å sette i gang med oppussing og hagearbeid. Jeg er glad i å sy, bake muffins, være ute på tur med mann og hund. Du finner meg ofte med et kamera rundt halsen, og jeg elsker å ordne i stand til fest for familie og venner.

Jeg synes alle fortjener å ha et vakkert hjem, et sted de finner ro og klarer å slappe av. Omgi deg med farger, materialer og ting som gjør deg glad. Jeg hjelper deg gjerne på veien med å designe drømmehjemmet ditt. Se på tjenestene jeg tilbyr og ta kontakt. Jeg sier aldri nei til en utfordring. Tusen takk for at nettopp jeg får lov til å hjelpe deg!