E-Design – Silje og Roars baderom

Posted on January 9, 2017 by Tonje

I sommer/høst fikk jeg oppdrag av noen i familien. De hadde et ønsket om forslag til hvordan de kunne løse en ordning med å oppdatere dagens gjesterom til baderom. Som man kan se på bildene nedenunder har de egen WC, gammelt bad og gjesterom. Nedenfor er mailen de sendte med tanker og ønsker, samt bilder av hvordan badet så ut:

kundens-tanker

thumbnail_bad-1 thumbnail_bad-2 thumbnail_bad-3

thumbnail_do thumbnail_gjesterom1 thumbnail_apning-til-gang

_____________________________________________________________________________________________________

Jeg ga kundene 3 forskjellige forslag å velg mellom. 

I forslag 1 er de tre rommene slått sammen til et stort rom. Dette rommet gir godt med gulvplass samt noe oppbevaringsmuligheter for vasket tøy og annet man ønsker å oppbevare på et baderom. Fargene er mer maskuline, spiller på kontraster og passer godt til hele familien som består av mor, far, sønn på 13 år og datter på 9 år. Flisene er lette å rengjøre, samme med baderomsinnredningen.

forslag-1-mobleringsplanforslag-1-mobler

_____________________________________________________________________________________________________

 

I forslag 2 valgte jeg å slå sammen dagens WC og baderom til et rom. Gjesterommet blir til et stort og fint vaskerom med mye oppbevaringsmuligheter! Fargene og stilen til dette forslaget er inspirert av nordisk natur. Veggflisene er lysere enn i tidligere forslag, samt at gulvflisen viser bilde av treverk. Dette gir lunhet og varme.

forslag-2-mobleringsplan forslag-2-produkter

_____________________________________________________________________________________________________

 

Forslag 3 har samme romløsning som forslaget ovenfor, men med en annen innredningsløsning på vaskerommet. Dette gir større mulighet for oppheng av vasket tøy, og mer gulvplass hvis dette trengs.  Fargene her er mye lysere enn tidligere forslag. De skaper harmoni og ro på et av husets viktigste rom.

forslag-3-mobleringsplanforslag-3-produkter

 

Kunde fikk også et skriv med forklaring av hvert forslag, navn og linker til de forskjellige produktene. Flere bilder og visualiseringer kan ses i porteføljen her på nettsiden min!

 

Ingen kommentarer enda