Interiørdesign

Få all hjelpen du trenger enten over internettet eller ved besøk! Dette er en fin tjeneste for deg som trenger hjelp med å innrede et helt rom eller hus, da jeg hjelper deg med alt fra farger og materialer til produkter. Du fyller ut spørreskjema, og jeg tar kontakt. Du kommer til å måtte ta noen bilder av rommet slik det ser ut idag, samt sende meg målene på rommet med dører, vindu osv. Det er også ønskelig å få inspirasjonsbilder fra deg, og få vite hvilken stil du ønsker/ikke ønsker. Jeg designer og tilbake vil du få inspirasjonscollage, møbleringsplan og produktcollage. Jeg kan også være behjelpelig med å innrede rommet da prosessen har kommet så langt. Alle oppdrag går ut ifra timesbetaling.

Boligstyling

Dersom du trenger hjelp med styling av bolig før boligsalg kan jeg komme hjem til deg og hjelpe deg med å style hjemmet ditt med de møblene og detaljene du allerede har. Dette er også en fin tjeneste selv om du ikke skal selge bolig, men synes at hjemmet ditt ikke representerer det du ønsker. Jeg kan komme hjem og hjelpe deg med å finne en ny måte å style for eksempel stuekroken din på med de møblene og detaljene du allerede har. Ofte handler det om å få et nytt sett øyne til  å se på det du allerede har i hjemmet ditt. Ta kontakt i spørreskjema og jeg svarer deg så fort jeg kan. Her er det også muligheter for at jeg kan lage inspirasjonscollage slik at vi begge på forhånd er enige om hvordan du kan tenke deg at plassen skal være. Alle oppdrag går ut ifra timesbetaling.

Dekorasjon til arrangement

Jeg er også behjelpelig med pynting til anledninger som bursdagsfeiring, barnedåp, konfirmasjon og bryllup. Her tar vi utgangspunkt i farge eller tema, og jobber oss videre til et resultat du blir fornøyd med! Ta nærmere kontakt så avtaler vi detaljene og pris. Se gjerne i portoføljen min for flere oppdrag innen denne tjenesten. Alle oppdrag går ut ifra timesbetaling.