E-design

Få all hjelpen du trenger over internettet! Dette er en fin tjeneste for deg som trenger hjelp med å innrede et helt rom, da jeg hjelper deg med alt fra farger og materialer til produkter. Du fyller ut spørreskjema, og jeg tar kontakt. Du kommer til å måtte ta noen bilder av rommet slik det ser ut idag, samt sende meg målene på rommet med dører, vindu osv. Det er også ønskelig å få inspirasjonsbilder fra deg, og få vite hvilken stil du ønsker/ikke ønsker. Jeg designer og tilbake vil du få inspirasjonscollage, møbleringsplan og produktcollage. Er det ønskelig kan du også få 3D bilder av rommet slik det vil bli seende ut.

Enkel interiørhjelp

Trenger du hjelp til å finne riktig taklampe til spisebordet ditt? Eller kanskje du er på utkikk etter et nytt teppe til sofakroken men syns det er vanskelig å finne det rette? Jeg kan hjelpe. Du tar kontakt, og jeg sender deg et spørreskjema. Send meg gjerne bilder av rommet slik det ser ut, så jeg kan få en viss følelse av rommet. Fortell meg hva du er ute etter, og jeg sender tilbake en inspirasjonscollage, samt produktcollage med flere forslag til for eksempel taklamper eller tepper. All kontakt foregår over internett.

Styling

Dersom du trenger hjelp med styling av bolig før boligsalg kan jeg komme hjem til deg og hjelpe deg med å style hjemmet ditt med de møblene og detaljene du allerede har. Dette er også en fin tjeneste selv om du ikke skal selge bolig, men synes at hjemmet ditt ikke representerer det du ønsker. Jeg kan komme hjem og hjelpe deg med å finne en ny måte å style for eksempel stuekroken din på med de møblene og detaljene du allerede har. Ofte handler det om å få et nytt sett øyne til  å se på det du allerede har i hjemmet ditt. Ta kontakt i spørreskjema og jeg svarer deg så fort jeg kan. Her er det også muligheter for at jeg kan lage inspirasjonscollage slik at vi begge på forhånd er enige om hvordan du kan tenke deg at plassen skal være. Dersom du ikke bor på Østlandet kan jeg være behjelpelig med styling online via tegninger, forklaringer og skype.

Borddekorasjon

Jeg er også behjelpelig med pynting til anledninger som barnedåp, konfirmasjon og bryllup. Her tar vi utgangspunkt i farge eller tema, og jobber oss videre til et resultat du blir fornøyd med! Ta nærmere kontakt så avtaler vi detaljene og pris. Se gjerne i portoføljen min for flere oppdrag innen denne tjenesten.