Wenches stue – E-design

Posted on August 16, 2016 by Tonje

I august har jeg jobbet med å oppdatere stuen til en kunde. De pusset opp stuen sin i fjor, og gikk fra mørkt gulv og brystningspanel, til grå vegger og lyse gulv. Stuebord og tvbenk er møbler fra den gamle stua som med tiden skal byttes ut med tvbord og sofabord i “skagen” serien. Sofaen hadde de kjøpt da de var ferdige med oppussinga. De synes skinn er best med tanke på både hund og katt som daglig er i sofaen, og barnebarn som er på besøk.

Nedenfor er to bilder av stua slik den så ut før:

Før 2

Før 3

Kunde ytret ønske om å få inn mer farger da de syntes stua var for steril og kjedelig. De følte seg ikke hjemme i rommet. Gardinene hun hadde valgt var veldig nøytrale og putene var i nøyaktig samme mønster. Gulvteppet var for lite. Bildet på veggen så malplassert ut.

Etter å ha sendt litt bilder frem og tilbake var dette det vi endte opp med som inspirasjonscollage:

1 Inspirasjon

Ved hvert E-design sender jeg minst 2 forslag på møbler og detaljer. Da kunde ikke falt for verken forslag 1 eller 2, utformet jeg også et forslag 3.

2 Forslag1
3 Forslag2

4 Forslag 3,1

 

Forslag 3 likte kunde med en gang. Kunde får da tilsendt et PDF-dokument med informasjon om hvor hvert enkelt produkt kan kjøpes. Det er opp til kunde om man vil kjøpe selv eller at jeg skal gjøre det. Som man ser på bildene nedenfor er enkelte detaljer endret fra forslag 3. Blant annet sa kunde at hun ønsket seg bilder av de fire barna sine med kjærester over sofaen. Maleriet falt da bort. Putene er ikke de samme som i forslag 3, men i samme fargene(rosa og lysegrønt). Tvbord og sofabord er noe kunde selv skal kjøpe i løpet av de neste årene. Kunde sa også ifra at hun gjerne ville beholde gardinene som allerede hang i stua.

Nedenfor ser du etter-bilder:

Etter 7

Bilderammene vil bli hengt opp på veggen da bildene av barna er klare! Et større gulvteppe gjør at rommet føles større. Et gulvteppe bør ha plass til alle møblene(i allefall to av beina på hver sofa/stol). Kattepusen Silver var veldig fornøyd med gulvteppet.

Etter 1

Ved siden av sofaen ble det satt inn et sidebord fra Søstrene Grene.

Etter 5

Putetrekkene har fine mønstre som lett kan blandes.

Etter 2

Etter 4

Flere bilder kan ses i portfolien.

Ingen kommentarer enda